Aktuella aktiviteter

30/11 2022 Utlottning

Anmälan till konstutlottning 2022

Konstutlottningen hålls den 30 november!
Anmäl dig nu!
Klicka på denna text för att komma till anmälningsformulär!

31/12 2022

Tips på aktivitet – Nationalmuseum

Besök Nationalmuseum i Stockholm!
Om intresse finns kommer föreningen eventuellt under hösten försöka att samordna en resa.

31/12 2022

Tips på aktivitet – Ståhl Collection

Besök en häftig konstutställning i vår grannstad - Norrköping. Ståhl Collection är ett privat initiativ av konstsamlaren Mikael Ståhl som visar upp delar av sin storslagna samling samtida konst. Samlingen visas i Yllefabriken, en av Norrköpings gamla pampiga textilfabriker och i den nuvarande utställningen visas ca 170 konstverk av framstående samtida svenska och internationella konstnärer. Samlingen är en av de främsta privata i Norden och har redan väckt stort intresse långt utanför stadens gränser.

26/2 2023

Tips på aktivitet – Moderna museet

Besök Moderna museet i Stockholm!

Tidigare aktiviteter

22/10 2022

Tips på aktivitet – vernissage på Norrköpings konstmuseum

Välkommen på vernissage på Norrköpings konstmuseum på lördag 22 oktober.

14/9 2022 Övrigt

220914 – Guidad visning på Östergötlands museum i Linköping

VÄLKOMMEN att hänga med på en guidad visning i det nyöppnade museet. Vi får en visning av utställningen "Verkligheter" och dessutom lite tid för att på egen hand utforska museet.

10/9 2022 Vernissage

Tips på aktivitet – vernissage 10 sep

Vernissage med Carl Magnus och Peter Freudenthal i Adelsnäsparkens orangeri i Åtvidaberg den 10 september kl 15-17.
Se mer information i bifogad fil.
Passa gärna på att ta en promenad i de vackra omgivningarna.

Visa alla aktiviteter